Welkom op de site van Kleinjan’s aardappelhandel B.V.

Wijziging Inkoper

Geachte teler/relatie,

Sinds mei 2012 is onze huidige inkoper Huibert van der Meer niet meer volledig werkzaam bij ons. Hij heeft eerder aangegeven het bedrijf van zijn vader in de agrarische sector te zullen overnemen. Als eerste stap daartoe was het de wens van Huibert gedeeltelijk werkzaam te blijven en daarnaast alvast bij zijn vader aan de slag te gaan. Aan zijn verzoek is na overleg ook opvolging gegeven.

Uiteraard betreurde het ons te weten dat Huibert onze organisatie op termijn zou gaan verlaten, maar respecteerden wij vanzelfsprekend zijn keuze. In goed overleg zijn met elkaar afspraken gemaakt over het scheiden van onze wegen als gevolg van zijn persoonlijke beslissing.

Met ingang van 1 november 2013 treedt Walter Testers bij ons in dienst als opvolger van Huibert. Voor velen onder ons zal Walter geen onbekende zijn, integendeel. Walter is 17 jaar werkzaam geweest bij HZPC, een wereldwijd begrip in de agrarische sector dat geen verdere toelichting nodig heeft. Hij was daar werkzaam als Sales manager Retail Fresh in zowel binnen- als buitenland. Het is een door de wol geverfd persoon die onze sector als geen ander kent. Walter heeft voor onze organisatie gekozen, omdat dit aansluit bij zijn verdere ambities.

Ondanks het vertrek van Huibert, zijn wij van mening u in elk geval een inkoper te kunnen voorstellen met minimaal gelijke kwaliteiten. Door het op deze wijze kunnen waarborgen van onze diensten, spreken wij het vertrouwen uit op een voortzetting van een langdurige relatie. Walter zal, net als Huibert, werkzaam zijn in met name Zeeuws-Vlaanderen.

Wij vragen nog uw specifieke aandacht voor het volgende:
    
Zoals u hiernaast al kunt zien, zal Walter onder een ander telefoonnummer bereikbaar zijn dan Huibert. Aangezien dat nummer op 1 november vervalt, vragen wij u deze brief te bewaren. U heeft dan een reminder om op 1 november a.s. het nummer in uw (mobiele) telefoon, contactpersoon (computer) of op welke plek u het ook heeft opgeslagen, te wijzigen. Zo zijn én blijven wij op de voor u eenvoudigste wijze bereikbaar.
                   
Tot slot spreken wij vanaf deze plaats onze dank richting Huibert uit voor zijn bewezen diensten en wensen wij hem zowel zakelijk als privé al het goede toe. Voor wat betreft Walter hopen wij dat hij zijn langdurige dienstverband bij HZPC bij ons minimaal zal evenaren en dat u samen met ons dat zult kunnen constateren!

Wij gaan er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u nog vragen, bel ons gerust.

Met vriendelijke groet,

A. Kleinjan

Terug naar nieuwsarchief